Преглед цвих догађаја

ОБИЛАЗАК БАНИЈЕ

ОБИЛАЗАК БАНИЈЕ

Дана 17.02.2021, замјеник предсједника СНВ-а града Дарувара Петар Радосављевић и замјеник жупана Бјеловарско билогорске жупаније Саша Лукић обишли су терен Баније и увјерили се како напредују радови код обитељи Лазара Полимца(Бански Дреновац) као и обитељи  Жељка  Пречанице (Горња Бачуга).

Наиме, како смо Вас и раније обавјештавали ради се о акцијама донација грађевинског материјала и свега неопходног за санацију двију обитељских кућа. 

Обитељ Полимац кроз мјесец дана планира уселити у своју нову обитељску кућу те наставити живјети нормално, обитељ Пречаница због учесталих накнадних подрхтавања и поновног доласка статичара бити ће нужна свеобухватнија санација тако да радови крећу док статичари направе елаборат санације.

С обзиром да се на том подручју налази велики број људи којима је помоћ нужна и о којима нитко не води рачуна одлучили смо пронаћи средства и помоћи још једној обитељи којима је помоћ заиста нужна и потребна. Такођер у облику грађевинског материјала(лим-цријеп, грађа, паропропусна фолија, каплаји и сл…)

Сви који су вољни финанцијски помоћи могу се обратити нашем жупанијском вијећу и у договору с предсједником вијеће Дарком Карановићем и замјеником жупана Сашом Лукићем дефинирати начин и облик помоћи.

Фотографије:

IMG_0257.jpgIMG_0260.jpgIMG_0271_a.jpgIMG_0258.jpgIMG_0270.jpgIMG_0259.jpgIMG_0271.jpgIMG_0269.jpgIMG_0268.jpg