Pregled svih događaja

Kancelarija u Daruvaru započela s radom

Na veliko zadovoljstvo pripadnika srpske zajdnice u kancelariji VSNM Daruvar (Radićeva7), otpočela je aktivnost vezana uz besplatnu pravnu pomoć. Stručni dio posla počela je obavljati pravnica Mirica Miljanić iz Pakraca.
Kako smo u najavi događaja već naveli, ured će raditi svake srijede od 8,00-12,00 sati, izuzev idućeg tjedna, kada će ured za pravnu pomoć raditi u petak(20.02.2015) u istom terminu radnog vremena.
Vezano za upite zainteresiranih građana besplatna pravna pomoć odnosi se prije svega na povratničku populaciju, zatim socijalno ugrožene kategorije srpske zajednice, ali smo spremni pružiti pomoć i ugroženim građanima bez obzira na nacionalnu pripadnost.
Ispričavamo se što se do 11.02.2015 nismo uspjeli internetski povezati, ali će do petka 20.02.2015 ovi tehnički problemi biti riješeni kako bi pomoć ljudima bila što kvalitetnija.
Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo našoj nacionalnoj koordinaciji, Srpskom narodnom vijeću koje će financijski pokriti rad pravnika kao i voditi brigu o kancelarijskom materijalu. Ujedno se zahvaljujemo i Gradu Daruvaru koji pokazuje izuzetnu senzibiliranost za problematiku manjinskih zajednica.

Isto tako zamoljavamo sve posjetitelje naše stranice da obavijeste građane koji ispunjavaju kriterije za besplatnu pravnu pomoć, da je kancelarija počela sa radom.

FOTOGRAFIJE:

DSCN3352.jpgDSCN3351.jpgDSCN3348.jpgDSCN3349.jpgDSCN3350.jpg