Pregled kulturnih manifestacija

Godišnja skupština SKD Prosvjeta Daruvar

U Gornjem Daruvaru, u sali Češkog doma, 25.04 2015 s početkom u 18,00 sati, održana je redovna godišnja skupština SKD Prosvjeta iz Daruvara i ujedno je obilježena 10-godišnjica rada folklorne i tamburaške sekcije.
Radno predsjedništvo predvodila je Branka Lukić uz dr. Ranka Jeftimiju, Milu Novakovića i tajnicu Prosvjete Jasminu Trkulja.
Predsjednik Srđan Bojčić predstavio je presjek rada u proteklom periodu i ponudio na usvajanje program rada za naredni period, što su članovi jednoglasno prihvatili. Jednoglasno su prihvaćeni i financijski izvještaj i financijski plan za 2015.
Skupštini su se u svojstvu gostiju obratili gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik, predsjednik VSNM Daruvar Branko Kovačić, predsjednik VSNM BBŽ i podpredsjednik SNV Darko Karanović, predsjednik VSNM Đulovac Milan Radaković, članovi VSNM BBŽ Bogatić, Bojčić i Hajdin. Među gostima bio je i dožupan Virovitičko podravske županije Igor Pavković, predsjednik Prosvjete iz Garešnice Zoran Blanuša sa zamjenikom Nikolom Radoševićem. Predsjednik Bojčić uručio je priznanja zaslužnima koji su pomogli rad Prosvjete, kao i samim članovima za 50 i 100 nastupa i onima sa više od 200 proba.

Po završetku službenog djela skupštine, nastavljeno je druženje uz nastup SKD Prosvjete iz Druvara i Garešnice te posluženjem.

FOTOGRAFIJE: