Преглед цвих догађаја

Помоћ за Шушњаре и Мајске Пољане

Помоћ за Шушњаре и Мајске Пољане

Дана 09.01.2021. године Вијеће српске националне мањине опћине Велика Писаница на челу са предсједником Павлом Ћетковићем, заједно са добротвором Радованом Ћетковићем из Бјеловара, упутило се пуним пицк уп теренским возилом намирница, обуће, хране и одјеће у правцу села Шушњари на Банији, гђе је Радован као властиту донацију једном домаћинству које се бави сточарском производњом а нема струје донирао агрегат снаге 5 књ и одређена новчана средства.

Потом су се упутили у Мајске Пољане изненадивши присутне својим доласком "преко брда". Заправо су стигли неуређеним и неочекујућим правцем. У Мајским Пољанама их је дочекао наш Милан Владић из Кутине (члан ВСНМ Кутина), који је поријеклом из Банског Дреновца и којој је готово свакодневно на помоћи људима страдалима од катастрофалног потреса. Ту су наши пријатељи из Бјеловара и Велике Писанице предали преостали дио донација за страдало становништво.

Овим путем се захваљујемо Радовану Ћетковић и нашем мањинском Вијећу  из Велике Писанице који су били препуни утисака са разрушене Баније.

ФОТОГРАФИЈЕ:

DSCN7414.jpgDSCN7416.jpgDSCN7409.jpgDSCN7411.jpgDSCN7407.jpgDSCN7413.jpg