Преглед цвих догађаја

Предсједник Републике у Дарувару

Предсједник Републике у Дарувару

Предсједник Републике Хрватске Зоран Милановић био је у радној посјети Бјеловарско-билогорској жупанији. У пратњи жупана Дамира Бајса, замјеника жупана Невена Алића као и замјеника жупана из редова националних мањина, чешке, Тање Голубић Новотнy и српске, Саше Лукића, обишао је Установу за професионалну рехабилитацију и запошљавање особа са инвалидитетом "Сувенир Арбор" у Сирачу којој је оснивач и власник  ББЖ.

Госте је са процесом производње упознао директор Ален Башћеван.

Потом је предсједник са својим домаћинима посјетио Савез Чеха Републике Хрватске у Дарувару и одржао радни састанак са предсједништвом Координације националних мањина Бјеловарско-билогорске жупаније, којем су присуствовали Марија Валек ,замјеница предсједнице Савеза Чеха РХ, предсједник Координације Дамир Малина(уједно и предсједник ВЧНМ ББЖ) ,замјеник предсједника Горан Ђурђевић(представник Рома ББЖ) ,предсједник ВАМА ББЖ Мартин Гојани, предсједница ВМНМ ББЖ Злата Беркеш и предсједник ВСНМ ББЖ Дарко Карановић.

Потом је предсједник са својим домаћинима у Бјеловару посјетио градилиште Опће болнице Бјеловар у изградњи и након обиласка градилишта обратио се медијима.

Фотографије: