Преглед цвих догађаја

КОЛЕГИЈ ЗАМЈЕНИКА ЖУПАНА

КОЛЕГИЈ ЗАМЈЕНИКА ЖУПАНА

У уторак 16.11. 2021., одржан је први колегиј замјеника жупана из редова свих националних мањина с подручја РХ у Карловцу.

Ради се о првом колегију а који ће се одржавати минимално свака три мјесеца или по потреби. Домаћин колегија била је Карловачка жупанија на челу са жупаницом Мартином Фурдек-Хајдин, замјеницом жупанице Весна Хајсан Долинар, те замјеником Дејаном Михајловићем, уједно и иницијатором колегија, те предсједником Жупанијске скупштине Карловачке жупаније Владом Јелковцем.

На колегију је било присутно 11 замјеника жупана из редова националних мањина с подручја РХ.

Гости на колегију били су државна тајница Споменка Ђурић и државни тајник Миле Хорват. Они су нас упознали са свим актуалностима и свим оним што се припрема у наредном периоду а првенствено везано за фондове ЕУ те могућности које нам се пружају, такођер смо имали прилике и чути што се у наредном периоду планира финанцирати а тиче се првенствено јединица регионалне и локалне самоуправе.

Након тога смо имали прилике сватко из презентирати своје дјеловање, рад и сурадњу с извршном власти жупаније, изнијети и добре и лоше ствари као и сву проблематику с којом се сусрећемо у свом раду и дјеловању.

Слиједећи колегиј с новим и актуалним темама одржат ће се у Приморско Горанској жупанији.

Фотографије:

IMG_2162.jpgIMG_2161.jpgIMG_2165.jpgIMG_2171.JPGIMG_2160.jpgIMG_2166.jpgIMG_2168.jpgIMG_2172.JPG