Преглед цвих догађаја

16.01.2014. - Изборна скупштина ЖО СДСС у Бјеловару

Cannot find albumi/16.01.2014. - Izborna skupstina ZO SDSS folder inside /home/srbibbzh/public_html/images/galerije/albumi/16.01.2014. - Izborna skupstina ZO SDSS/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Најјача странка са српским предзнаком која има и три заступника у Сабору РХ изабрала је ново жупанијско руководство. За предсједника је изабран Гојко Ћурувија из Бјеловара уједно и предсједник странке у Бјеловару. За његовог замјеника изабран је досадашњи предсједник Милан Радаковић из Батињана. За извршног секретара странке изабран је Александар Ирић из Дарувара. Чланови извршног одбора ЖО СДСС су: Гојко Ћурувија, Милан Радаковић, Александар Ирић, Бранка Векић, Милан Бобић, Вељко Мандић и Миле Јовановић.

У складу са статутарним опредјељењима странке формиран је и Актив жена. За предсједницу је изабрана Бранка Векић из Гарешнице, а за замјеницу Горанка Радуловић из Дарувара. Њих двије су са Јеленом Босанац из Бјеловара уједно и делегати Актива жена за Главну скупштину СДСС-а.

Изборној скупштини присутвовали су: др. Војислав Станимировић - предсједник СДСС-а, Миле Хорват - саборски заступник СДСС-а, Ведран Бабић - саборски заступник, члан предсједништва и предсједник ЖО СДП-а, дожупани из редова српске заједнице Саша Лукић - ББЖ те Ђорђе Ћурчић из Вуковарско-сријемске жупаније, као и предсједник опћинске организације СДСС Трпиња Светислав Микеревић.

Радним предсједништвом предсједавао је Боро Ркман, предсједник Извршног одбора СДСС-а. Треба напоменути да је од 35 чланова Скупштине било присутно њих 31 као и да су све одлуке донијете једногласно.

ФОТОГРАФИЈЕ